Hétvégi programnak se rossz

A klasszikus mozi, séta + ebéd vagy hegyitúra programok helyett ajánlanánk, főleg az extrém élményekre vágyóknak az Euroring versenypálya által 2023-ban is biztosított programok közül néhányat.

Az Euroring által szervezett programok semmiképp nem mondhatók hétköznapinak, nem éppen a besétálok a bicikli boltba és leveszek valamit féle szabadidős programok, hanem kifejezetten az extrém élményekért sóvárgók paradicsoma növekszik itt évről-évre, Budapest belvárosától mindössze 50km-re, szóval érdemes nem kerékpárral neki indulni, bár azoknak akik igazán szeretik sok esetben nem akadály még más országból sem ide látogatni.

Az Euroring Magyarország egyik legismertebb, Örkénynél található autós-és motoros versenypálya, az ide érkező vendégek igen változatos autós/motor csodákat hoznak magukkal, egy-egy pályamotorozás vagy nyiltnapos autózás során nem éppen hétköznapi autókat és motorokat is láthatunk. Ha önmagában ez nem lenne elég érdekes program, azoknak akik szeretik a benzin illatát vegyítve egy szabadtéri, friss levegős programmal, akkor olvasd tovább ajánlónkat.

Azok, akik nem csupán a nézőtérről szeretnének szemlélődni se aggódjanak, még akkor sem ha kissé rutintalanul érkeznek erre a versenypályára, ugyanis az Euroring rendszeresen szervez vezetéstechnikai tréningeket, ahol a pályán, profi oktatókkal lehet gyakorolni a különböző, akár a forgalomban is előforduló helyzeteket, illetve könnyen meg lehet barátkozni a versenypálya fordulóival, hogy legközelebb már élesben, akár egy autós nyíltnap keretein belül is élvezhető legyen az autózás.

Gyerekekkel érkeznél? Gyerek programok az Euroring területén!

Bizony nem kell pánikba esni, ugyanis az Euroring területe teljesen biztonságos és rengeteg szabad helyet biztosít a gyerekeknek jó kis szaladgálásra, nagyobb gyerekek számára pedig előzetes egyeztetés esetén, akár gokart pálya szolgáltatásunk is igénybe vehető.

gokartozás budapesten

Az Euroring területén van lehetőség az év több napján is luxus élmény autózásra, ahol olyan csodákat lehet kipróbálni, nem viccelünk, lehet Ferrari vezetésen is részt venni, akár 458 Italia vagy 488 GTB is simán tesztelhető, de az amerikai izomautókat szeretők is találnak maguk kedvére valót, Mustang, Dodge és sorolhatnánk, látogasd meg élményvezetés shopunkat és válogass kedvedre.

Ha ez mind nem volna elég, akkor Örkény önkormányzata által részesei lehetünk a minden évben megtartandó, igazán falusias hangulattal felvértezett Batyus Bálnak, amely 2023-ban februárban kerül megrendezésre, továbbá az év egyéb napjain is számos kiállítással, vásárral, falunapokkal fogadja az ide érkezőket a helyi önkormányzat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük