FORGOT YOUR DETAILS?

ÉLMÉNYVEZETÉS

Euroring – Magasabb szintre emeljük az autózást

Élményvezetés másképp

Az Euroring versenypálya hazánk egyik legkiemelkedőbb aszfaltozott pályáinak egyike, extra szolgáltatásaink (többek közt a nemrég felújított konferenciatermünk vagy a VIP-részlegünk) nemzetközi porondon is megállják helyüket, ezt kiválóan igazolja külföldi ügyfeleink és megrendelőink gyarapodó száma is.

A versenyzés mellett az autósport népszerűsítése is szívügyünk. Minden érdeklődőnek lehetőséget biztosítunk, hogy belekóstoljon ebbe a lenyűgöző világba, és reméljük, hogy programjainknak köszönhetően minél többen éreznek rá az ízére. Változatos ajánlataink között bárki könnyen megtalálhatja a testhezálló ajánlatot!

Tudsz vezetni? És szeretsz is?

Élményautóvezetés az Euroring versenypályán

Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, akkor nálunk van a helyed! Az egyik legkedveltebb szolgáltatásunk az élményvezetés. Luxus- és sportautónk minden rajongó szívét megdobogtatják. Egy igazi Ferrariba, Lotus Exige-be vagy akár Porschéba beülni önmagában is felemelő érzés; és ez a pár márka csak szolid ízelítő volt elérhető modelljeink széles palettájáról. Ha pedig még a kormány is a te kezedben van, az aztán végképp feledhetetlen élmény!

Engedd szabadjára a lóerőket a célegyenesben, hiszen prémium, 9 cm-es aszfaltvastagságú pályánkon ezt bátran megteheted. Úgy alakítottuk ki, hogy a professzionális versenyek mellett az érdeklődő nagyközönség is biztonsággal használhassa. Szélessége a célegyenesben 12 méter, míg a korábbi szakaszokon átlagosan 10 méter. Legalább egyszer az életben minden autórajongónak kijár a „füstölgő gumikkal száguldás” élménye. Egy biztos: élményvezetésünk hatalmas energiákat szabadít fel. Kár volna kihagyni!

Élményvezetés

Legyen idén élmény az ajándék!

Van olyan barátod vagy rokonod, aki rajong az autók, esetleg a motorok iránt? Ha igen, jó eséllyel két dologra vágyik a témában: luxusjárgányokra és féktelen sebességre. Nálunk mindkettőben része lehet! Bármelyik programunk tökéletes ajándék, amelyből garantáltan maradandó emlék lesz. Utalványaink autós és motoros ajánlatainkra egyaránt elérhetőek.

 

Miért válassz minket?

Mert szívünk-lelkünk az autósporté, és sokszínű programjainknak köszönhetően velünk bárki belekóstolhat a versenyek hangulatába. Az eddigieken kívül azonban egyéb izgalmas szolgáltatásokat is kínálunk. Amennyiben nem csak saját magaddal kívánsz versenyezni, teszteld képességeidet színvonalas megmérettetéseinken. Mindig sok nevezés érkezik Slalom Sprint Training, a 4 órás futam vagy a drift edzés programjainkra. Amennyiben ezek érdekelnek, a legfrissebb hírekért kövesd nyomon honlapunk mellett Facebook-oldalunkat is!

Ha családdal együtt érkezel, javasoljuk a gokartozást: Honda modelljeinken 120 centiméteres magasságtól már a kicsik is odapörkölhetnek az aszfaltnak. 

Amennyiben végleg beszippantott a lóerők világa, érdemes klubtaggá válnod, hiszen számos szolgáltatásunkhoz így kedvezményesen juthatsz hozzá.

Egyéb Autós és Motoros Napok

Nyílt napjaink autós és motoros kategóriában egyaránt elérhetők. Izgalmas kanyarkombinációkkal tesztelheted vezetői tehetségedet és járműved teljesítményét. A biztonságodról kavicságy és/vagy szabványos gumifal gondoskodik, így nálunk bátran kipróbálhatod azt, amit a közúti forgalomban (jogosan) nem mernél.

Az aktuális időpontokért böngészgesd eseménynaptárunkat. Ajánlatunk fél- vagy egynapos kategóriákban érhető el.

Vezetéstechnikai Tréning

Szintén népszerű a vezetéstechnikai tréningünk. Kinek ajánljuk? Bárkinek, aki rendelkezik jogosítvánnyal. Hiszen az oktatás során olyan közúti helyzeteket mutatunk és gyakorlunk be (természetesen több szinten), amelyeknek megfelelő kezelése egy éles szituációban akár életet is menthet. A vizes-jeges utaktól a vészfékezésen át a bonyolultabb manőverezési feladatokig sokféle szimulációt próbálhatsz ki biztonságos körülmények között, tapasztalt instruktoraink segítségével.

Kérjük, saját autóval vagy motorral érkezz, hiszen az a cél, hogy saját járműved erényeivel és hibáival
tanulj meg dolgozni. Ha még jobban szeretnéd feszegetni az ingerküszöbödet, akkor teszteld képességeidet Off-Road pályánkon. Meredek kapaszkodóink és lejtőink önmagukban is szép kihívást jelentenek, az ingoványokkal megspékelve pedig kifejezetten extrás élményt nyújtanak. Terepjárót tőlünk is bérelhetsz az úttalan utakon teljesítendő kalandhoz.

TOP