ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

AUTÓS/MOTOROS MAGÁNGYŰJTEMÉNY

Old Timer Múzeum

Meglévő utalvánnyal regisztráció

Autós-Motoros Magángyűjtemény

5 000 Ft

Különleges program, egy valóságos időutazás Budapest határában! Egyedi autós/motoros magángyűjtemény kollekció az Euroring versenypályán! BMW Isetta-k, Heinkel, Messerschmitt, Zündapp, IWL, Vespa és sok más példány várja az érdeklődőket! ( Áprilistól látogatható)

Időpont

Díszboríték

Díszboríték

Amennyiben szeretnéd utalványodat nyomtatott formában, ajándék díszborítékban átadni szeretteidnek, rendeld meg ezüst borítékunkat! Szállítási idő várható 2-3 munkanap.

Program ára
Extra szolgáltatások
Rendelés összesen:
Kategória:

Silver élményvezetés

csomagok

  • Subaru Wrx
  • Mustang Roush
  • Mitsubishi

Gold élményvezetés

csomagok

  • Dodge Viper Srt
  • Porsche 911 Turbo
  • Mustang Gt350

Diamond élményvezetés

csomagok

  • Ferrari 458 Italia
  • Ferrari 458 Challange
  • Ferrari 488 GTB
Old Timer Múzeum

Old Timer Múzeum & Egyedi Magángyűjtemény

Magyaroszágon - Euroring, Örkény

Az Örkénynél található Euroring versenypálya változatos élményeket kínál minden autó és motorsport rajongónak, hiszen mostmár nem csupán a versenyszelleműeknek biztosít programot, hanem azoknak is, akik szeretnének betekintést nyerni a múltba, és megcsodálni az autó és motorgyártás történelmének kincseit is. Az Euroring területén található a Old Timer Múzeum és Magángyűjtemény, bátrannevezhető klasszikus autós és motoros rajongó számára valóságos paradicsomnak.

A gyűjtemény számos kincset rejt, többek között veterán autókat, amelyek az autóipar történetének fontos mérföldkövei. A Messerschmitt, BMW, Zündapp és Mercedes márkák is megtalálhatóak a kollekcióban. Az autók mindegyike nagyon jól karbantartott állapotban van, és az eredeti állapotukat tükrözik.

A mini cars kollekció is kiemelt helyen szerepel a gyűjteményben, ezt látogatóink külön kiállításként szemlélhetik meg előre meghatározott időpontokban. Ezek az apró járművek nemcsak aranyosak,de az autó alkotás művészének egy fantasztikus állomását mutatják be. Az apró járművek az 1960-as években voltak rendkívül népszerűek, és a kollekcióban található példányok egytől-egyig igazi ritkaságok.

A múzeum számos interaktív programot kínál a látogatóknak, amelyeknek segítségével még mélyebbre áshatnak az akkori kor történelmébe. Az interaktív kiállítások és a bemutatók során a látogatók betekintést nyerhetnek az autóipar fejlődésébe, megismerhetik az autók működési elvét, és még több érdekességet tudhatnak meg a veterán autókról, az akkor használatos korabeli öltözékekről és egyéb technológiai eszközökről is.

Az Old Timer magángyűjteményünk minden autórajongónak és történelem kedvelőnek erősen ajánlott, valamint különleges programot kereső, első randis, évforduló kultur programként is javasoljuk.

TOP