ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

Általános Szerződési Feltételek:

A versenypályát mindenki kizárólag a saját felelősségére és kockázatára használhatja. Alkoholos befolyás vagy egyéb bódító szer hatása alatt álló személy a versenypályát nem használhatja. Az előírásokat és a pályafelügyelő utasításait minden körülmények között be kell tartani.

A résztvevő felelős minden kárért, amit ő vagy a tulajdonában lévő gépjármű okozott a versenypályán vagy a boxokban. A környezet védelme és a pálya minőségének megőrzése érdekében az a személy, aki a pálya területén olajfoltot hagy, vagy egyéb kárt okoz 20.000 Ft kártérítést köteles fizetni!

Motorkerékpárral csak bukósisakban, kesztyűben, csizmában, gerincvédővel és teljes protektoros motoros bőrruhában lehet használni a versenypályát! Bukócsöves autóban a bukósisak használata kötelező, utas csak elöl ülhet biztonsági okokból!

A versenypályát csak kifogástalan műszaki állapotú gépjárművel lehet használni, ami alatt értendő:

  • a működőképes fékberendezés
  • kifogástalan gumik
  • versenypálya mindenkori zaj és hangelőírásainak megfelelő kipufogórendszer
  • Az általános műszaki állapotnak működőképességet és üzembiztosságot kell biztosítania. Az autókból, gokartokból kiszállni csak valamennyi jármű megállása után szabad. Üzemzavar vagy egyéb probléma esetén meg kell várni a pályafelügyelőt. A Racetrack Kft. fent tartja magának a jogot, hogy a műszakilag kifogásolható állapotú járműveket kizárja pályáról!

A résztvevő kinyilvánítja, hogy ismeri és figyelembe veszi az általános érvényes (FIM és FIA) zászlójelzéseket és az annak megfelelő magatartási szabályokat.

Azonnali kizáráshoz vagy kártérítési igény támasztásához vezet a zászlójelzések, ill. a Racetrack Kft. utasításainak figyelmen kívül hagyás, vagy a nem megfelelő viselkedés, szándékos ütközés, ill rongálás.

A résztvevő kötelezi magát arra, hogy minden – a használattal összefüggő és az az alapján keletkezett – kár és/vagy balesetből következő kártérítési ill., fájdalomdíj igényéről lemond. A versenypálya használata kizárólag saját kockázatra történik! A Használó nyomatékosan és korlátozás nélkül kinyilvánítja, hogy érvényes és korlátozás nélküli jogosítvánnyal rendelkezik. Kötelezi magát, hogy csak olyan járműveket üzemeltet, vagy vezet, amelyek a jogosítvány törvényes előírásainak megfelelnek.

Az Euro-Ring versenypályán kép/hang/videófelvétel is készülhet, amelyen Ön – mint pálya használója – feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem élhet a szervezőkkel, a felvétel készítőivel, ill. annak jogos felhasználóival szemben

 

Figyelem! A szolgáltatásokra történő időpontfoglalás fizetési kötelezettséget von maga után! Időpont foglalás lemondását, csak a foglalt időpont megkezdése előtti 12 órán túl, elektronikus formában fogadunk el az office@euroring.hu email címre.

 

Online Regisztráció/Fizetés az Euroring.hu felületén

Amennyiben a regisztrált felhasználók online fizetési megoldást, Paylike fizetési módot választanak, úgy weboldalunkon a regisztrációs napokra vonatkozóan automatikusan áfával növelt árakat tüntet fel, amennyiben az esemény nap fizetési módja helyszínen történik, úgy a felület automatikusan a nettó árakat jeleníti a kosár/kifizetési oldalon.

TOP