ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

GOKART

Gokartozás versenypályán

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont szabadtéri gokart pályája 600 méter hosszú, gumifalakkal határolt, átlagosan 8 méter szélességben áll rendelkezésre. Mind gyakorlásra, mind pedig versenyzésre is kiválóan alkalmas. Pályánk az elmúlt évek során számos professzionális gokart rendezvénynek biztosított helyszínt. A kimondottan technikásra kialakított pályavonal tanulásra és versenyzésre is kiválóan alkalmas, melyben nagy szerepe van a kiváló minőségű aszfalt miatti megfelelő tapadásnak.

Gokartozás Budapest közelében

Az igazi gokartozás élményét átélni kizárólag versenypályán, eredeti körülmények között lehetséges, amelyet az Euroring tökéletesen biztosít az idelátogatóknak. Nemcsupán pályával, de bérelhető gokartokkal is várjuk, akár felnőtt, akár gyermek vendégeinket, ugyanis 120 cm fölött, szülői hozzájárulással a kisebbek is átélhetik az igazi versenyérzést.

Miért különleges gokart pályánk? Kiknek ajáljuk?

Pályánkon már több hazai gokart verseny otthonra lelt és került megrendezésre az elmúlt években, így a profik és amatőrők egyaránt találhatnak kihívást benne.

Gokart pályánk tökéletesen alkalmas kisebb, nagyobb csapatok részére, házibajnokságok szervezésére, fiús és lányos buli programok helyszíneként biztosítják a megfelelő adrenalin mennyiségét.

 

Gokartozás Budapest környékén

TOP