ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

VEZETÉSTECHNIKA

Mit érdemes tudni a vezetéstechnikai tréningről?

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont vezetéstechnikai tanpálya a versenypálya északi részén helyezkedik el. Kialakítását és technikai felszereltségét tekintve alkalmas vizes és jeges úti szimulációk, vészfékezés-célfékezés, ABS rendszer tapasztalása, helyes manőverezés, kerülés és ESP rendszer tapasztalása, íveken történő autózás, alacsony majd közepes tempójú kerülő manőverezés gyakorlására. Vezetéstechnikai tréningeink célja, hogy tapasztalt szakinstruktoraink segítségével oktassuk a résztvevőknek, hogy veszélyes helyzetekben miként reagáljanak magabiztosan, ezzel elkerülhetővé téve a súlyos közlekedési baleseteket.

Kiknek ajáljuk a tréningünket?

Vezetéstechnikai tréningek lényege az egyéni vezetési képességek fejlesztése, ennélfogva a program mindenkinek tartogathat a saját maga vezetési tudásához mérten új információkat, helyzeteket, fejlődést elősegítő feladatokat.

A programon történő részvétel néhány feltételhez kötött, egyaránt a motoros és autós vezetési tréningek kapcsán. Minden jelentkezőnek rendelkeznie kell saját gépjármúvel vagy motorkerékpárral, ami megfelelő állapotban van. A program során olyan jól ismert feladatokban próbálhatják ki magukat a versenypályánkra érkezők, mint nagysebességű kanyar bevétele, vízes, csúszós úton túlkormányzottság kezelése vagy vészfékezés. Összes feladatunk nagyban segíti a biztonságos forgalomban történő, megfelelő közlekedést és garantáltan javítja az egyéni vezetési képességeket, nehéz helyzetekben is.

TOP