ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

MOTOROS NYILTNAP

Motoros nyílt napon való részvétel csak előfoglalással lehetséges! A motoros nyílt napok kitűzött időpontjáról az eseménynaptár menüpontban lehet tájékozódni.

Nyílt napjaink célja, hogy a motorosok a közútjaink helyett biztonságos körülmények között tesztelhessék motorjukat és saját képességeiket. Minden kanyarkombinációnknál kavicságy és/vagy szabványos gumifal szolgálja vendégeink maximális biztonságát. A pályahasználat rendjét az adott nyílt napon résztvevők számától függően alakítjuk ki.

 • Karszalag egész napra

  33.500Ft
 • Karszalag fél napra

  23.500Ft
 • Versenybox bérlése egész napra

  18.000Ft
 • Versenybox bérlése fél napra

  11.000Ft

Motoros nyilt nap pályahasználati díjszabások klubtagoknak:

Sofőr karszalag egész napra 29.500 Ft
Sofőr karszalag fél napra 20.500 Ft

 

Csomagajánlatunk:

Karszalag egész napra +
Versenybox bérlése egész napra
46.500 Ft

 

TrackAngels pályanapok és motoros oktatások CSAK CSAJOKNAK:

TrackAngel karszalag fél napra KLUBTAGSÁGGAL 20.500 Ft
TrackAngel karszalag fél napra 23.500 Ft
TrackAngel karszalag MOTOROS OKTATÁS fél napra 38.000 Ft

Az áraink nettó árak, és nem tartalmazzák az áfa (27%) értékét!

Részvételi és technikai feltételek:

 • Minimum életkorhatár 14 - életév, de csak érvényes licenc felmutatásával!
 • Teljesen zárt bukósisak használata kötelező!
 • Gerincvédő, motoros védőruházat, motoros csizma használata kötelező!
 • Minimum kerékméret 17"

A versenypályát mindenki saját felelősségére veszi igénybe! A pálya vezetése fenntartja a jogot, a részvételi és technikai feltételek be nem tartásáért a pályahasználat megtiltására. Felhívjuk motorosaink figyelmét, hogy a motoros farmernadrág és túrabakancs vagy motoros cipő nem megfelelő, a pályahasználatot nem engedélyezzük ha valaki ilyen öltözetben érkezik!

Sporteseményeinkre történő regisztrációk határidőn (előző nap 18:00) túli lemondása, minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után! 

Amennyiben sporteseményünkre határidőn belül nem érkezik be előregisztráció, vagy az adott napon a helyszínen szeretne regisztrálni, vendégeinket csak felár ellenében tudjuk fogadni mely összege - 10.000 Ft+áfa/fő a jegyárainkon felül!

Fontos információ

- Előzetes regisztráció nélkül a helyszínre érkező vendégeinket kizárólag a szabad helyek függvényében tudjuk fogadni. A díjszabás a normál nyílt napos áraink duplája ilyen esetekben!

- Áramvételezési lehetőséget a nyílt napos áraink nem tartalmaznak, amennyiben szeretné igénybe venni plusz díj ellenében, kérjük recepciónkon jelezze.

TOP