ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

Shelby Gt 500 Eleanor Élményvezetés

Fusion Motor Company a neve annak a cégnek, aki megépíti korunk Eleanor-ját. A Los Angeles-i műhelyükben 1967-ben és 1968-ban készült Fordokból építik meg a Tolvajtempóban látott álomautó hivatalos replikáját. Mr. Cage borzalmasan nyomta neki a filmben a jól ismert karakter bőrébe bújva, Randall Memphis Raines az egykori autótolvaj félelmet nem ismerve taposta gázpedált. Az eredmény nemcsak tökéletesen néz ki, de még sokkal jobb is, mint az eredeti. A megjelenésében tökéletesen klasszikus, de részleteiben finoman modernizált Eleanor Mustang tökéletes választás akár a Nagy Napotokra is! Légy te is kicsit rosszabb, mint máskor, vezess úgy, mint még soha korábban, ez a Mustang csak arra vár, hogy beleülj és a lábadat  a motortérig nyomd!!

0%

  Mustang Shelby Gt 500 Eleanor Vezetés

  49 900 Ft179 900 Ft

  Lóerő: 300LE | Gyorsulás: 0-100km/h: 4.9 mp

  Maximum sebesség: 240km/h | Motor: 5000 köbcentis, V8-as

  Meghajtás: Hátsókerék | Váltó: Manuális

  Díszboríték

  Díszboríték

  Amennyiben szeretnéd utalványodat nyomtatott formában, ajándék díszborítékban átadni szeretteidnek, rendeld meg ezüst borítékunkat! Szállítási idő várható 2-3 munkanap.

  Program ára
  Extra szolgáltatások
  Rendelés összesen:
  Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

  Leírás

  Mustang Shelby Gt 500 Eleanor

  Fusion Motor Company a neve annak a cégnek, aki megépíti korunk Eleanor-ját. A Los Angeles-i műhelyükben 1967-ben és 1968-ban készült Fordokból építik meg a Tolvajtempóban látott álomautó hivatalos replikáját. Mr. Cage borzalmasan nyomta neki a filmben a jól ismert karakter bőrébe bújva, Randall Memphis Raines az egykori autótolvaj félelmet nem ismerve taposta gázpedált. Az eredmény nemcsak tökéletesen néz ki, de még sokkal jobb is, mint az eredeti. A megjelenésében tökéletesen klasszikus, de részleteiben finoman modernizált Eleanor Mustang tökéletes választás akár a Nagy Napotokra is! Légy te is kicsit rosszabb, mint máskor, vezess úgy, mint még soha korábban, ez a Mustang csak arra vár, hogy beleülj és a lábadat  a motortérig nyomd!

  TOP
  Preview
  Close