A pálya angyalai

 Pályamotoros tréning csak nőknek

A motorozásról elsőre valószínűleg a dübörgő lóerők, a vakmerő manőverek, a féktelen szabadság és persze a rock-and-roll életérzés ugrik be mindenkinek. Hogy kerülnek ebbe a képletbe a lányok? Nagyon is könnyedén, mivel szerencsére egyre több nőt vonz ez az izgalmas sport. Ha Te is a vagány lányok közé tartozol, szeretettel várunk pályamotoros tréning programunkra. A gyengébbik nem néhány tulajdonsága a pályán akár még előny is lehet: kisebb és könnyebb termettel a manőverezés és a gyorsulás is jobban megy. Lépj a pálya angyalai közé  – „Csak csajok” jeligére!

„Track angels” programsorozatunk keretében áprilistól októberig meghatározott napokon nálunk a hölgyeké a pálya. Nyílt nappal egybekötött pályamotoros oktatásunk délelőtti (9-13), délutáni (14-18), illetve egész napos (9-18) formában érhető el. Hozd a saját motorodat, hiszen az a cél, hogy a nap végére minél inkább összecsiszolódjatok. Mindehhez tapasztalt és türelmes szakinstruktoraink nyújtanak profi segítséget. Profi pályánkat 9 cm-es aszfalt burkolja, és szükség szerint gyakorolhatók rajta az extrém manőverek, illetve a féktelen gyorsulás egyaránt.

Kezdőket és haladókat is várunk

Kezdő vagy és nem szívesen váltasz gyorsabb tempóra? Ezzel nagy élvezettől fosztod meg magad, hiszen a motor lelke éppen a sebességben rejlik! Mi azonban segítünk, hogy leküzdd ezt a parát. Biztonságosan kiépített pályánkon begyakorolhatod azokat a fogásokat, amelyekkel már az utakon is magabiztosan vezethetsz. Megmutatjuk többek között a helyes testtartást, az ideális ív kiválasztását, illetve a kiülés legjobb technikáját. Ha már gyakorlott motoros vagy és versenypályai tapasztalattal is rendelkezel, extrább fogásokkal is bővítjük a repertoárodat. A program végén arra is van lehetőség, hogy az oktatóval átbeszéljétek a tapasztalatokat.

A tréning során garantáltan értékes tapasztalatokkal gazdagodhatsz, és nem utolsósorban feledhetetlen élményben lehet részed. Hiszen az Euro-Ring fogalom – nem olyan sokan mondhatják el magukról, hogy ezen a híres pályán gyakorolhattak.

Lépj Te is a pálya angyalai közé és csatlakozz programunkhoz!
Mert motoros csajnak lenni menő.

Kövesd hírfolyamunkat a Facebookon is, mert profi csapatunk folyamatosan gondolkodik a jobbnál jobb programötleteken. Mit szólnál például egy SST autós kihíváshoz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük