Exkluzív pályanapok

Extrém lóerők. Elegancia. EuroRing.

Mindig örülünk, ha látogatóink visszajelzéseket, akár kéréseket küldenek nekünk. Ezeket kiemelt figyelemmel kezeljük, és a nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan exkluzív pályanapok programot szervezünk az Euro-Ring Gentleman’s Drive csoport tagjainak. Prémium kocsik és színvonalas pálya: ez a vérbeli profik napja lesz. Hagyományos pályanapjainkkal ellentétben azonban ezt az eseményt zártkörű formában tartjuk meg; külsősök most nézőként sem szerepelhetnek.

Mi szükséges a részvételhez?

Legyen egy legalább 400 lóerős autód; ha eddig nem szerepeltél vele nálunk, az nem kizáró ok. Bérlésre azonban ezúttal nincs lehetőség. A saját kocsin kívül a részvételhez követelmény a 100 ezer forintos díj befizetése és az előzetes regisztráció. A tagok meghívása ajánlás révén történik az adminisztrátorok által. Az exkluzív pályanapok résztvevőinek létszáma viszonylag kötött: alkalmanként 10–15 fő között mozoghat, ezért kérünk, csak akkor jelentkezz, ha minden valószínűség szerint valóban el tudsz jönni. Exkluzív csoportunk tagjaként úgy érezheted majd magad, mint egykor a brit úriklubok kiváltságos tagjai.

Mit kínálnak az exkluzív pályanapok?

Röviden szólva: egy életre szóló élményt. Ha jelentkezel programunkra, négy fergeteges órát tölthetsz az Euro-Ring nemzetközi elismertségnek örvendő prémium pályáján, a saját autód volánja mögött. A 9:00–13:00 és a 14:00–18:00 idősávok közül választhatsz. Ha a versenypálya önmagában nem volna elég, az egyéni versenybox használatával valóban könnyen a profi versenyzők helyébe képzelheted magad. Szolgáltatásunk része továbbá az egyszeri, tízperces instruktori segítség is. Hidd el, mindig van hová fejlődni, és egy kis szakszerű útmutatás még a legjobbaknak sem árt.

Az EuroRing nem csak egy versenypálya. Az EuroRing életérzés.

A dübörgő lóerők, a luxusjárgányok, az egészséges versenyszellem, no meg a technikás manőverezést és a féktelen száguldást ötvöző pályák együttese gyorsan függőséget okoz. Aki egyszer is belekóstolt ebbe a koktélba, az garantáltan nem fog megelégedni egyetlen alkalommal. Ezt visszatérő vendégeink – például az Euro-Ring Gentleman’s Drive csoport létezése – igazolják. További izgalmas programokért kövesd honlapunkat és/vagy Facebook-oldalunkat; április végétől például a vagány motoros csajokat várjuk pályamotoros tréningre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük