ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

Az Euro-Ring versenypálya 2004-ben nyitotta meg kapuit. Célja egy modern vonalvezetésű versenypálya és egy komplex technikai rendezvény center létrehozása volt, mely mind a profi-versenyzők, mind a szélesebb érdeklődői kör igényeit is kielégíti. Az eltelt 15- év sikeres versenyei, rendezvényei, pályát rendszeresen használó visszatérő vendégeink (autósok, motorosok, gokartosok) bizonyították a pálya létjogosultságát a magyarországi sebesség kedvelők körében.

Az Euro-Ring versenypályát fekvése, fővároshoz való közelsége, valamint infrastruktúrája tökéletesen alkalmassá teszi egyedi rendezvények lebonyolítására is.

A technikailag is kiválóan felszerelt - 180, illetve 130 négyzetméteres alapterületű - konferencia termei tökéletesen alkalmasak prezentációk, üzleti tárgyalások, vállalati meetingek, csapatépítések lebonyolítására. A versenypályát kiemelt partnerként kezelik a rendezvényszervező cégek, PR-ügynökségek, valamint a belföldi-és külföldi utazásszervező-irodák is. A pálya által nyújtott lehetőségek különösképpen alkalmasak egész napos programok megszervezésére.

A pálya és az épületek folyamatos továbbfejlesztése egyre újabb és újabb lehetőségeket biztosít vendégeink számára. Az áthelyezett főbejárat, az újjáépült snack bár, felújított konferenciatermeink, az új VIP-részleg mind azt a célt szolgálják, hogy jelenlegi és jövőbeni partnereink még komfortosabban érezzék magukat. Immár 24 db felújított box várja a versenyzőket és csapatokat is, az új torony épület helyet ad a verseny bíróságnak, az újonnan épített teraszról pedig az egész pálya beláthatóvá vált.

TOP