ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

DRX SPORT

ÉLMÉNYVEZETÉS A KÖBÖN - NEM CSAK AUTÓS ÉLMÉNYEK, DE REPÜLŐS, HAJÓS PROGRAMOK

Ajéndékozzon olyat, ami nem kallódik el, nem karcolódik és az idő múlásával csak szebbé válik. DRX Sport élményvezetési és hajózási, valamint repülési programjai tökéletes ajándékot nyújtanak mindazoknak, akik már kifogytak a kreatív ajándék ötletekből és most valami másra vágynak!

LURKOWEBSHOP - PELENKATORTA

EGYEDI PELENKATORTA KÜLÖNLEGESSÉGEK, BABAKÖSZÖNTŐ AJÁNDÉKOK, TEJFAKASZTÓ CSOMAGOK & MEGANNYI HASZNOS BABAHOLMI AZ EGÉSZ CSALÁD BOLDOGSÁGÁÉRT

Keresd a hazait! Egy igazán szuper csapat termékeivel találkozhatsz és néhány külföldi márka kombinációjával a Lurkowebshop baba webshopjában, ahol cumiláncok, nyálkendők, horgolt holmik, babatakarók, cumik várnak a kedves kis vásárlóikra.

ABZ DRONE - FÖLDMÉRÉS DRÓNNAL

FÖLDMÉRÉS DRÓNNAL

A modern mezőgazdaság egyik alapvető pillére manapság a precíziós eszközök jelenléte. Nincs ez máshogy kishazánkban sem, így az ABZ földmérő drónjai, hazai fejlesztésekkel és kiváló, tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségével nyújt már nem csupán a mezőgazdaságban ténykedőknek hatalmas segítséget földmérő drónok segítségével, hanem az építőipari felmérések elengedhetetlen eszköze már.

TOP