ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

EURORING VIDEÓS NYEREMÉNYJÁTÉK

szabályzat - játék ismertető

Az Euroring Versenypálya és Rendezvényközpont videós játékot hirdet, amelyet új és korábbi ügyfelei részére egyaránt promótál. A videós verseny lebonyolítója a Racetrack Kft., mint az Euroring Versenypálya üzemeltetője.

A játékra történő jelentkezés ideje: 2023.08.16-tól egészen 2023.08.30-ig lehetséges minden olyan videóval, amelyet az Euroring versenypályán rögzítettek. ( MEGHOSSZABBÍTOTT NEVEZÉSSEL: AUTÓS KATEGÓRIÁBAN a videókat 2023.09.30-ig lehetséges küldeni)

A videó mérete nem lehet nagyobb, mint 300MB, felbontásra vonatkozóan nincs megkötött szabályzat, viszont a videó hossza nem lehet több, mint 50 mp.

A játékban 1 fő kizárólag 1 videóval tud részt venni, viszont a videó készítésében segíthet másoknak.

Minden beérkező videóval a beküldők hozzájárulnak a videó felhasználásához, azok később promóciókban történő használatához, valamint az Euroring Versenypálya és Rendezvényközpont közösségi felületein történő megjelenéshez. Facebook: https://www.facebook.com/EuroRing/ | Instagram: https://www.instagram.com/euroring/ | Tiktok: https://www.tiktok.com/@euroring

A videó beküldése során a felhasználók kizárólag saját készítésű tartalmat használhatnak, bármilyen jogi licenszet nem igénylő zenei vágással. A videó elkészítése során semmilyen technikai megkötés nincs, így bármilyen típusú, videó rögzítésre alkalmas technikát lehet használni.

A Racetrack Kft., mint a nyereményjáték szervezője fenntartja a jogot, hogy minden olyan videót, amelyet a nyereményjátékban történő részvételhez alkalmatlannak talál indoklás nélkül ne tegyen közzé, amennyiben azt sértőnek, vulgárisnak, publikálásra alkalmatlannak talál vagy nem felel meg valamilyen szempontból a játék kiírásnak.

A videó játék győzteseinek kiválasztása 4 szempont alapján történik:

  1. Az Euroring Versenypálya és Rendezvényközpont közösségi Facebook oldalán legtöbb megosztást szerző 3 videó kap 1-1 pontot autós/motoros kategóriában egyaránt.
  2. Az Euroring Versenypálya és Rendezvényközpont közösségi Instagram oldalán a legtöbb "like" gombot szerzett videó kap 1-1 pontot autós/motoros kategóriában egyaránt.
  3. Az Euroring Versenypálya és Rendezvényközpont közösségi Tiktok oldalán legnagyobb nézettséget elérő videó kap 1-1 pontot autós/motoros kategóriában egyaránt.
  4. Az Euroring versenypálya üzemeltetője által elbírált 2 legjobb videó kap 1-1 pontot autós/motoros kategóriában egyaránt.

Az így kialakult összpontozás alapján fogjuk kiválasztani a legjobb 2 videót, 1 db autós és 1 db motoros kategóriában. (Egyforma pontot szerzett videók esetén 1 napos hosszabbítás után hozzunk meg a döntést, kizárólag azon videók között, amelyek holtversenybe kerültek.)

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2023.09.20-án délután 15.00-15:30 közötti eredményösszegzés alapján történik 2023.09.20-án este 20.00-ig.

TIPP A JÁTÉKHOZ: A videók korábbi beküldése nyerési esélyt jelent, azátal, hogy tovább van játékban a videó.

A játékban a legtöbb pontot szerzett indulók ajándéka:

  • Motoros kategóriában - 1 db egésznapos karszalag + 1db páros belépő Old timer kiállításra
  • Autós kategóriában - 1 db egésznapos karszalag + 1db páros belépő Old timer kiállításra

Minden videót beküldött induló játékos ajándék: - 10 % élményvezetési kupont kap weboldalunkon, amelyt élményvezetési programokra lehet felhasználni - > https://euroring.hu/termekkategoria/elmenyvezetes/

 

Videó feltöltés

maximum 300 MB feltöltést engedélyezi a rendszer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Játékszabályzat elfogadása
Adatkezelési feltételek

TOP