ELFELEJTETTE BELÉPÉSI ADATAIT?

VERSENYPÁLYA BÉRLÉS

Versenypálya Bérlés - Budapest közelében

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont fekvése, fővároshoz való közelsége, valamint infrastruktúrája tökéletesen alkalmassá teszi egyedi rendezvények lebonyolítására. Autó és motorversenyek, autó és motorbemutatók, márkatalálkozók, szakmai tréningek és tesztek, filmforgatások, sajtórendezvények, céges tréningek, csapatépítések és állófogadások – az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont fennállása óta számos sikeres rendezvénynek adott már otthont.

A pályán a helikopteres leszállási lehetőség is biztosított. A versenypályát kiemelt partnerként kezelik a rendezvényszervező cégek, PR-ügynökségek, valamint a belföldi-és külföldi utazásszervező-irodák is. A pálya által nyújtott lehetőségek különösképpen alkalmasak egész napos programok megszervezésére.

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont által nyújtott szolgáltatások összessége (autó és motorversenyek, élményautózás-élményvezetés, motoros és autós vezetéstechnikai tréningek, gokartozás, tárgyalótermek bérbeadása, rendezvényszervezés és bonyolítás ) kiválóan alkalmas csapatépítő, ösztönző és egyben kikapcsolódást jelentő programok lebonyolítására.

A versenypálya és kapcsolódó szolgáltatásainak lehetőségeiről és azok díjszabásáról a következő elérhetőségeken is tud érdeklődni:

Értékesítés:
sales@euroring.hu
tel: + 36 70 391 0414

TOP