Élményvezetés ajándékba

Próbáld ki versenypályánkat vagy az off-road terepet!

A 2004-ben, Örkény határában megnyílt Euro-Ring világszínvonalú versenypályája szeretettel vár mindenkit, aki rajong a lóerők dübörgéséért. Foglalj időpontot magadnak, vagy adj élményt egy kedves rokonnak, barátnak. Élményvezetés ajánlatainkkal garantáltan nem tudsz melléfogni.

2750 km-es pályánk kiváló adottságokkal rendelkezik, így profi versenyeink és edzéseink mellett az érdeklődő nagyközönség igényeit is rendszeresen ki tudjuk elégíteni. A pályát úgy építettük ki, hogy bőséges lehetőséget biztosítson manőverezésre és különféle vonalvezetések kialakítására egyaránt. Aki azonban kifejezetten száguldani kíván, bizonyára élvezni fogja a 330 méteres célegyenest, ahol akár 180 km/h-ra is felgyorsulhat. Az általunk nyújtott prémium minőséget visszatérő vendégeink és külföldi partnereink sora igazolja.

Bérelhető autók: luxus négy keréken

Bepattanni egy tűzpiros vagy épp csillogó fekete Ferrari volánja mögé, esetleg egy eredeti BMW motorját bőgetni olyan élmény, amiről a legtöbben csak álmodnak. Mi valóra váltjuk ezt az álmot! Oké, szépek a nagyágyúk, de téged inkább a kuriózumok érdekelnek? Semmi gond, kínálatunkban helyet kapott a híres Mustang Shelby Eleanor és a Ford Mustang is. Ha pedig inkább vérbeli versenyautóra vágysz, akkor két nagyágyút javasolhatunk: a McLaren 2.9 másodperc alatt gyorsul 100-ra, és akár 346 km/h-val is képes száguldani, a Dodge Challengr Hellcat lóerői pedig lazán meghaladják a 700-at. Azonban a műfaj kedvelőinek többi modellünk sem fog csalódást okozni: választhatsz például Lotus Exigét vagy Dodge Vipert is. Mindegyik villámként hasít a pályán! A rallyk hangulatát idéző off-road pályánkhoz pedig szeretettel javasoljuk a Mitsubishi Evo IX-et; az élmény fokozása érdekében az eredeti modellt versenyfutóművel és speciális fékekkel is feljavítottuk.

Nyílt pályanapok

Forgalomban, a közutakon a legtöbb sofőr (nagyon helyesen) nem túl bevállalós. Ha azonban mégis izgatja a fantáziádat, hogy mire vagy képes valójában a volán mögött, nyílt napjainkon bátran kipróbálhatod a legvagányabb álmaidat is. Extrém kanyarkombinációink bőven tartogatnak kihívást, biztonságodról pedig kavicságy és szabványos gumifal gondoskodik. Ha csomagajánlatunkat választod, akkor még egy utast is magaddal vihetsz, így barátoddal is megoszthatod az élményt. Élményvezetés ajánlatunk motorra is vonatkozik; a vasparipák tulajdonosainak szintén szervezünk nyílt napokat. A pályahasználat rendjét az adott nyílt napon résztvevők számától függően alakítjuk ki.

Off-road élményvezetés ajándékba

Olyan adrenalinfüggő vagy, hogy már technikás kanyarjaink sem jelentenek elég kihívást? Akkor gurulj le a járt útról, és vesd bele magad Off-Road pályánk izgalmaiba! Itt aztán igazán kalandfilmbe illő terepet találsz; 5000 négyzetméteren elterülő pályánk alaposan próbára teszi a járművet és a sofőrt egyaránt. Olyan ez, mint egy vadvízi evezés négy keréken: meredek kapaszkodókkal és ereszkedőkkel, ingoványos talajjal kell megküzdened. Amennyiben saját autóval érkezel, a kiváló műszaki állapot alapvető; SUV modellek például remekül alkalmasak erre a feladatra. Ha azonban nem áll otthon a garázsban egy strapabíró terepjáró, tőlünk is bérelhetsz a program erejéig egyet. Az egyéni nevezések mellett csapatversenyeket is szívesen szerveznek nálunk, hiszen ez a terep gyakorlatilag kínálja magát különféle akadály- és ügyességi versenyek helyszínéül.

Különleges ajánlatok

Érdemes követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat egyaránt, mert időről időre izgalmas extra programokat is kínálunk. A közeljövőben például exkluzív pályanapokat és csajos motorostréninget szervezünk.

Az élményvezetés ajánlaton is túl…

… szeretettel ajánljuk vezetéstechnikai tréningeinket kezdőknek és „régi motorosoknak”, valamint Gokart-pályánkat. Honda modelljeink maximális szórakozást kínálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük