Élményt ajándékba

Tökéletes ajándék a lóerők szerelmeseinek

Manapság egyre divatosabbak az élményajándékok – kövesd Te is a trendet és lepd meg a vezetésért rajongó barátodat vagy rokonodat EuroRing utalvánnyal. Ezt webshopunkon könnyedén megteheted. Prémium minőségű versenypályánkat a legtöbben csak a nézőtérről (vagy képernyőről) csodálhatják, nyílt napjainkon azonban bárki részese lehet a hamisítatlan EuroRing élménynek. Szolgáltatásunk mind autós, mind pedig motoros kategóriában elérhető: fél napos, egész napos vagy csomagajánlat formájában. Utóbbit különösen akkor javasoljuk, ha szívesen megosztanád az élményt az ünnepelttel, ugyanis autók esetében utaskarszalag is tartozik hozzá. Autórajongó pároknak kitűnő választás például évfordulókra. Természetesen utalványunk elegáns meglepetés bármilyen más nevezetes alkalomra is: gyakran rendelnek tőlünk születésnapra, névnapra vagy akár diplomaosztó, esetleg komoly munkahelyi siker megünneplésére. Fontos információ, hogy nyílt napjainkon a részvétel csak előfoglalással lehetséges.

Álomminőség négy keréken

Luxusautóink mindegyike maga a megtestesült profizmus; webshopunkban olvasható rövid bemutatóik segítenek kiválasztani a leginkább testhezálló modellt. A célszemély annyira imádja a sebességet, hogy legszívesebben sose lépne a fékre? Számára legerősebb autónk, a McLaren telitalálat lesz: mindössze 2.9 másodperc alatt gyorsul 100-ra, és akár 346 km/h-val is képes száguldani. Vagány filmrajongóknak bizonyára felcsillan a szemük a Mustang Shelby Eleanor láttán. Bizony, ez a Tolvajtempó című alkotás négykerekű sztárjának hivatalos replikája, persze a legfrissebb biztonsági követelményeknek megfelelően modernizált részletekkel. „Testvére”, a Ford Mustang már megjelenésében is egy igazi egyéniség: remekül passzol az örök lázadókhoz és a nagy karakterekhez.

A Dodge Challenger Hellcat nevéhez méltóan pokoli izgalmakat kínál: több mint 700-as teljesítményével bátran indulhatna a lóerők királya címért. Elkötelezett ralizóknak adj Mitsubishi Evo IX élményt ajándékba, amely az eredeti típusnak versenyfutóművel és speciális fékekkel feljavított változata. Ha pedig még ezek után is bizonytalan vagy, válassz a közkedvelt klasszikusokból: tűzpiros Ferrari 458 Italia modellünkkel vagy menő fekete párjával, a 488-sal garantáltan nem tudsz melléfogni. De a Porschét, a Lotus Exigét vagy a Dodge Vipert szintén simán tekinthetjük a sportkocsi felsőfokának.

Régóta tartja magát az a nézet, hogy a nagy autók (főleg ezen a színvonalon) a férfiasság szimbólumai. Ennek megfelelően általában urak számára szoktak vásárolni tőlünk, de örömmel látjuk, hogy most már a hölgyek is egyre nagyobb számban jelennek meg pályáinkon – és nem csak nézői vagy drukkeri státuszban. Ha a te baráti, családi körödben is akadnak vagány nők, akik számára nincs szebb zene a motorbőgésnél, nevezd be őket egypár feledhetetlen körre az EuroRingen. Az ország egyik legjobb, 2,75 km hosszú pályáján bőven akad lehetőség a technikai tudás megcsillogtatására és a féktelen száguldásra egyaránt. A terep színvonalát visszatérő vendégeink nagy száma és gyarapodó külföldi partnereink is mutatják.

További ajánlataink

Utalványt egyelőre csak nyílt napjainkra kínálunk, de egyéb programjaink szintén remek ajándékok lehetnek. Barátod gyakorlott sofőr, és extra kihívásokra vágyik? Vagy épp ellenkezőleg: annyira kezdő, hogy még szemerkélő esőben sem szívesen vezet? Várunk mindenkit szeretettel, hiszen többféle tudásszinten elérhető vezetéstechnikai tréningünk bármelyik végletnek hasznára válhat. Gokartpályánkon pedig remek családi vagy céges programokat szervezhettek – de legénybúcsúk sportos ünneplésére is ideális terep! Facebook-oldalunk zártkörű rendezvényei között is érdemes mazsolázni; exkluzív pályanapjaink nagy érdeklődésre tartanak számot.

A legtöbb tárgy előbb-utóbb elhasználódik, de egy élmény – főleg ha közösen élitek át – örökké veletek marad. Adj inkább Te is élményt ajándékba és válogass az EuroRing sokszínű ajánlatai közül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük